facebook tracking

STHLM's bästa LIA!

Vill du ha en LIA praktik där du ingår i ett agilt team och får chansen att lära dig den bästa metodiken, jobba med de främsta ramverken och den absolut vassaste lösningsarkitekturen? Då är det här praktikplatsen för dig. Vi ställer höga krav men levererar mångdubbelt tillbaka. Med vår LIA i ryggen är du redo ta dig an vilket projekt världen än serverar dig.

UX studenter klickar här!
.NET studenter klickar här!
Frontend studenter klickar här!

Är du YH studerande som letar efter den rätta LIA platsen?
Studerar du antingen till utvecklare, testare, kravanalytiker eller UX? Har du bestämt dig för att tillhöra den absoluta eliten inom ditt område?

Då kan vi vara rätt för dig och du för oss!


Vi är ett företag som arbetar med flera olika utvecklingsprojekt, alla komplexa och utmanande. Vi arbetar främst inom samhällsbyggnadssektorn, dvs vi skriver kod som räddar miljön, bygger sjukhus, skapar en hållbar framtid och trivsamma miljöer.
Vi skriver poetisk kod som skapar episka lösningar!

Som LIA praktikant hos oss får du möjlighet att vidareutveckla så väl dina hårda som mjuka kunskaper. Vi har lika högt fokus på agil projektmetodik och former för samarbete som vi har för din kunskap om verktyg och tekniker samt hur du lär dig att effektivare lösa problem.

Vi har nu ett mycket spännande (och krävande) projekt där vi ska göra en omfattande refact på en befintlig produkt för obrutet informationsflöde genom byggbranschens brutna värdekedja. Det är ett skarpt projekt där uppdragsgivarens vision är att utmana några av världens största programleverantörer på området. Dessa typer av projekt är både spännande, utmanande och extremt roliga för dig som är nyfiken på nya domäner, är envis och vetgirig.

Vi tillhandahåller LIA-platser till studenter som verkligen vill lära sig yrket och bli bra på det, dvs att lära sig mycket nya saker och framförallt i en produktionsmiljö.

Vår LIA är svår och utmanade. Det kommer vara hårt och slitsamt mot tuffa deadlines. Men det kommer också att vara riktigt kul och meningsfullt med mycket utrymme för personlig utveckling.

Sorry, det finns inget annat sätt att lägga fram det på…
Du kommer att arbeta med skarpa projekt med riktiga kunder och verkliga utmaningar. Det ställer enormt höga krav men ger mångfaldig kunskap och erfarenhet tillbaka. För att inte tala om referenser och kontaktnät i en bransch som saknar fler utvecklare än alla andra branscher tillsammans. Det är en investering i din framtid!

Vi skulle kunna skriva en smörig ”vi-tar-det-alltid-chill-jobbar-på-myspuffar-dricker-öl-på-fredag-ta-med-dig-hunden”-text. Och absolut, vi gör det också, men vi finns för att skapa nytta och verka för en bättre och mer hållbar byggbransch vilket i sin tur leder till ett bättre samhälle. Det betyder att vi bryr oss om att du faktiskt lär dig riktigt många och riktigt bra saker som du har nytta av länge, samt att vi värnar om den bransch vi verkar i, där vi behöver 1000 nya utvecklare inom de närmsta två åren!

Vi tror att för dig som har ambitionen att bli riktigt vass och är beredd att kämpa för det så är detta bara triggande och bidrar till ökad prestation.

Vi arbetar både med den senaste teknologin som blockchain, ai, graphql och bigdata. Och de främsta ramverken som angular, react, typescript, webpack, nodejs, .net core, mfl. Som utvecklingsmetodik kör vi med vi scrum eller kanban beroende på vad som är lämpligt för uppdraget. Vi arbetar i azure devops där vi lagrar all källkod, backlog, tester, byggen, loggar m.m.


Vill du få ut det där lilla extra av din LIA? Sök en av vårens platser hos oss!


Mvh Daniel Dahlström - Product Manager

UX Studenter klickar här!
.NET studenter klickar här!
Frontend studenter klickar här!

Teamtailor

Career site by Teamtailor